Салата Канариоле F1 / Kanariole F1 / от производител Syngenta

Семена за Салата Канариоле F1 / Kanariole F1 / от секция Syngenta

Нова салата тип батавия с много плътна листна розетка, с голям брой листа. Сред основните предимства на Канариоле са обемните и големи глави, с широк диаметър, което придава атрактивен търговски вид. Салатите са със светло зелен цвят и привлекателен блясък на листата.

Канариоле е салата подходяща за отглеждане от ранна пролет до късна есен. Има висока толерантност на стрес от високи температури. Като последно поколение салата от Синджента, Канариоле притежава висока устойчивост към последните раси на пригор на листата, както и средна устойчивост на мозайка и фузариум.

Широкото време за приложение на салатата - от ранна пролет до късна есен - позволява на производителите гъвкавост в сеитбооборота с гарантиран отличен резултат. Салатата може да се отглежда при открито и закрито производство. Вижте нашите съвети за засаждане на Канариоле в често задаваните въпроси по-долу.

УСТОЙЧИВОСТИ

 • Болести, плевели:
  Мана (Bl: 16-28, 30-32EU)
  Категория:
  HR | Висока устойчивост
  Описание:

  Маната е основна болест при салатите, кояро може да доведе до голяма, а в някои случаи и пълна загуба на добива. Високата устойчивост на Канариоле дава спокойствие на производителите.

 • Болести, плевели:
  Мозайка (LMV: 1)
  Категория:
  IR | Средна устойчивост
  Описание:

  Вирусът Lettuce mosaic potyvirus обикновено се пренася в насажденията салата чрез вредители като листните въшки. Превантивните агротехнически мерки като избор на устойчиви семена салата, каквато е Канариоле, са най-добрият начин за справяне с болестта.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Вижте оптималните и минимални температури за поникване на някой култури.

Салата Канариоле F1 / Kanariole F1 /

 • 115.00лв
 • Наличност: В наличност

Опции

За количества правим отстъпки,моля свържете се с нас