Репички Стелар F1 ( Stellar F1 ) - семена подходящи за отглеждане прес есен, зима, пролет.

Подходящ за пресния пазар (на връзки) при отглеждане през есен, зима и пролет. Толерантен на напукване, вследствие на стрес. Листната розетка е малка, което позволява много лесно връзване на връзки. Кореноплодите са с тънък мустак, идеална форма и атрактивен цвят.

Сеене на репички: 

Репичките се препоръчва да се сеят най-рано през втората половина на месец март. Почвата където ще бъдат засети трябва да бъде обработена добре. Това спомага за правилният и безпроблемен растеж.

Сеенето трябва да се прави на дълбочина от 2.4 см в реда. Продълговатите сортове се сеят малко по-дълбоко. Сеят се с разстояние между редовете от около 12 см а между лентите около 50см.

За да получите крехки и вкусни репички, трябва да изберете лека почва. Обичат слънчевите почви. Репичките не носят на оборски тор и той трябва да се избягва при тяхното сеене. Репичките не понасят засенчване. При сеене трябва да се има предвид и че са особено взискателни към влагата и след образуване на първи лист започват да нарастват. Ако влагата липсва не се образуват кореноплоди.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Вижте оптималните и минимални температури за поникване на някой култури.

Репички Стелар F1 ( Stellar F1 )

  • 19.50лв
  • Наличност: В наличност

Опции

За количества правим отстъпки,моля свържете се с нас

Етикети: Репички Стелар F1, Stellar F1, семена за репички